| Autism

La finalul fiecărui an, multe companii își evaluează bugetele și caută modalități de a contribui la cauze caritabile. Dacă sunteți o companie care dorește să facă o schimbare pozitivă în comunitate și să susțină o cauză importantă, Asociația NIA vă oferă o oportunitate excelentă de a face acest lucru. Vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre pentru construirea Campusului NIA, un mediu de sprijin și educație destinat adolescenților și adulților cu autism.

Redirecționarea a 20% din Impozitul pe Profit

Una dintre modalitățile prin care companiile pot contribui la proiectul Campusului NIA este prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit. Acest gest simplu vă permite să direcționați o parte din impozitul datorat către Asociația NIA pentru a sprijini construcția campusului și programele noastre.

Pentru a redirecționa 20% din impozitul pe profit, companiile trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Să fie înregistrate ca firme și să plătească impozit pe profit.
  2. Să completeze și să depună formularul 230, care se referă la destinația a 20% din impozitul pe profit. Acest formular poate fi depus la Administrația Fiscală a județului/sectorului în care firma este înregistrată.
  3. Să specifice Asociația NIA ca beneficiar al acestor fonduri și să furnizeze codul de identificare fiscală al organizației.

Această redirecționare a 20% din impozitul pe profit reprezintă o modalitate eficientă și cu impact de a susține proiectul Campusului NIA, fără a implica costuri suplimentare pentru companie. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru construcția campusului și dezvoltarea programelor noastre, oferind oportunități semnificative adolescenților și adulților cu autism.

Alte Modalități de Donație

Pe lângă redirecționarea a 20% din impozitul pe profit, companiile pot dona direct către Asociația NIA. Donațiile pot fi în numerar, în bunuri sau servicii, și pot fi direcționate către diverse aspecte ale proiectului Campusului NIA, cum ar fi construcția clădirilor, dotarea cu echipamente, programe de instruire și sprijin pentru beneficiari.

Pentru a afla mai multe despre modalitățile prin care poți dona sau pentru a iniția procesul de redirecționare a 20% din impozitul pe profit, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@hopefromnia.com.

Asociația NIA mulțumește tuturor firmelor și companiilor care aleg să se implice în construcția Campusului NIA. Prin aceste contribuții, ne unim eforturile pentru a face lumea mai bună și mai susținătoare pentru adolescenții și adulții cu autism.

Împreună Putem Face Diferența

Firma dvs. poate juca un rol esențial în construirea Campusului NIA și în oferirea unui mediu sigur, stimulant și inclusiv pentru persoanele cu autism. Fie că optați pentru redirecționarea a 20% din impozitul pe profit sau pentru donații directe, fiecare gest contează și ne aduce mai aproape de visul nostru.

Mulțumim pentru susținerea dvs. și pentru implicarea în această cauză atât de necesară. Cu ajutorul dvs., putem schimba viețile tinerilor cu autism și putem contribui la un viitor mai strălucit pentru toată comunitatea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *