| Autism

Asociatia NIA Neurodiversity Academy, o organizație dedicată susținerii adulților cu autism, a avut o experiență cu adevărat specială la evenimentul „Împreună Construim Campusul NIA” organizat la Palatul Noblesse, în data de 18 septembrie 2023. Această seară de caritate a fost posibilă datorită parteneriatului solid cu Palatul Noblesse, care a pus la dispoziție organizatorilor locația evenimentului.

Palatul Noblesse, o bijuterie arhitecturală situată în inima Bucureștiului, a oferit un cadru elegant și rafinat pentru a aduna aproximativ 150 de persoane importante din comunitate. Participanții la eveniment au venit cu inimile deschise și au susținut cu entuziasm ideea construirii campusului NIA – o inițiativă care urmărește să creeze un mediu rezidențial pentru adulții cu autism.

Emoție și solidaritate – iată două stări care au ajuns la inimile oamenilor, aceștia inspirați de misiunea Asociației NIA. Fiecare discuție, zâmbet și contribuție financiară au adus visul campusului NIA mai aproape de realitate.

Printre oaspeții de seamă ai evenimentului, s-a numărat și E.S. domnul Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România, membru al Bordului Onorific al Asociației NIA Neurodiversity Academy. Prezența sa a subliniat importanța și dimensiunea internațională a acestui proiect caritabil.

La eveniment au mai participat și domnul Primar al orașului Bolintin-Vale, Daniel Trăistaru, dar și membri ai Bordului Onorific NIA :  dl. Călin Coșar, Președintele Camerei de Comerț și Industrie România Israel și Președintele Boardului Onorific NIA Neurodiversity Academy, dna. Dr. Irina Minescu – Medic Primar în Psihiatria Copilului și Adolescentului și Manager al Spitalului de Psihiatrie Voila, Câmpina, dna. Dr. Cristina Berteanu – Director Medical Neolife Romania, , dnei. Loreen Weintraub – General Manager ZIM Romania, , dl Dan Manolescu – Owner Soter & Partners și Financial services consultant, dl Cezar Iulian Armasu – Director și Fondator Revista Patronatului Român.

„Suntem profund recunoscători pentru sprijinul oferit de reprezentanții Palatului Noblesse,” a declarat Steluța Moisescu, fondatorul Asociatiei NIA Neurodiversity Academy. „Această colaborare ne-a permis să organizăm un eveniment memorabil și să sensibilizăm comunitatea cu privire la nevoile adulților cu autism. Palatul Noblesse este cu adevărat un partener de nădejde pentru noi.”, a continuat aceasta.

Evenimentul a reprezentat nu doar o ocazie de strângere de fonduri, ci și un moment de conștientizare a importanței susținerii adulților cu autism și de conectare a comunității pentru o cauză nobilă. Participanții au aflat mai multe despre planurile ambițioase ale Asociatiei NIA Neurodiversity Academy de a construi un campus modern și adaptat nevoilor adulților cu autism, aproape de București, în orașul Bolintin-Vale, din județul Giurgiu.

Dacă doriți să vă alăturați acestei călătorii și să susțineți construirea campusului NIA, puteți afla mai multe și puteți face donații pe site-ul Asociației Neurodiversity Academy – www.hopefromnia.com sau descărcând aplicația pentru mobil – hopefromnia.com – disponibilă în Google Play.

Palatul Noblesse și Asociatia NIA Neurodiversity Academycontinuă să fie o echipă puternică pentru a duce la îndeplinire proiectul de construcție al campusului NIA. Cu sprijinul comunității și al partenerilor, așa cum este Palatul Noblesse, acest vis devine din ce în ce mai aproape de a deveni realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *