| Campusul NIA

Ne face o deosebită plăcere să-i prezentam pe oamenii speciali, cu o carieră excepțională care s-au alăturat și sprijină prin experiența și expertiza dobândite în diferite domenii, construcția CAMPUSULUI NIA- un proiect cu impact major pentru societatea noastră .
Primul pe care avem onoarea să-l prezentam este Armasu Cezar Iulian, director și fondator Revista Patronatului Român, director general Consiliul Patronatelor ESG din România, dar și membru Bord onorific Asociația NIA.
Cezar are o experiență în management, consultanță și antreprenoriat de peste 33 de ani, având ocazia să lucreze în mai multe domenii: servicii financiare – leasing, industria frigorifică, consultanță pentru afaceri, producție publicitară.
De-a lungul timpului a ocupat poziții de Fondator, Administrator, Director general companie de leasing (2001), Președinte C.A. grup de firme tehnica frigului (2002-2004), Președinte O.N.G. cultură și caritate (2016), Owner firmă consultanță, poziții de management în marketing, HR, publicitate.
Experiența de business acumulată i-a permis să construiască, din anul 2020, Revista Patronatului Român, care este un portal dedicat mediului de afaceri din România, cu misiunea de a fi un „centru de informare pentru afaceri”, ce conține, alături de revista online, o secțiune de evenimente business și o secțiune video.
Revista Patronatului Român se implică activ în organizarea de evenimente business de top, și dezvoltă o serie de peste 10 formate de serii de emisiuni video online dedicate dezvoltării antreprenorilor și managerilor din mediul de afaceri românesc.
O atenție aparte în activitatea Revistei Patronatului Român este acordată activității ONG-urilor și antreprenoriatului social, printr-o serie de emisiuni dedicată, articole și invitarea permanentă a reprezentanților domeniului de a fi prezenți în evenimentele de business organizate de revistă.
Prezentând atât știri și informații de afaceri, opinii profesionale pe diverse teme, experiențe antreprenoriale și manageriale de top, dar și debutanți și companii mai mici, activitatea video a Revistei Patronatului Român contribuie la creionarea unei imagini reale a vieții de afaceri, se constituie într-o sursă de informații și de inspirație pentru business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *