| Campusul NIA

Într-un colț al orașului Bolitin-Vale, pe un teren cu o istorie plină de viață și emoție, odinioară se înălțau pereții unei maternități. Aici, răsunau scântece de copii și vocea bucuriei mamelor care priveau pentru prima dată fețele copilașilor lor abia veniți pe lume. Cu toate că acea maternitate a părăsit demult acest loc, am ales să păstrăm în amintirea sa esența vieții și a iubirii care au animat-o cândva.

Astăzi, acest teren prinde viață din nou, într-un mod cu totul unic și special. În acest spațiu plin de poveste, construim cu dragoste și determinare campusul NIA, un loc dedicat adulților cu autism. Este un proiect cu scop nobil, menit să ofere un mediu potrivit, susținere și oportunități pentru acei oameni minunați care au nevoie de sprijin în această călătorie a vieții lor.

La fiecare pas pe care îl facem, simțim cum toată energia bună și emoțiile pozitive se adună în acest sanctuar al speranței. Împreună cu sprijinul valoros al Consiliului Județean Giurgiu, DGASPC Giurgiu, Primăriei Orașului Bolintin-Vale și al partenerilor noștri, lucrăm cu entuziasm și hotărâre pentru ca acest loc să devină realitate. Cu toate acestea, nu putem reuși de unii singuri.

În această călătorie, avem nevoie de tine, de fiecare persoană cu inima deschisă și generoasă, care înțelege importanța acestui proiect. Cerem sprijinul tău, pentru că fiecare gest de implicare contează. Prin contribuția ta, putem face ca planul nostru să prindă contur și să oferim servicii de calitate superioară celor care le caută, atât adulților cu autism, cât și familiilor lor care se află în căutarea disperată de ajutor și susținere.

Campusul NIA nu va fi doar un simplu loc, ci un cămin al compasiunii, înțelegerii și învățării. Aici, fiecare adult cu autism va avea ocazia să-și dezvolte abilitățile, să se implice în activități menite să îi inspire și să îi ajute să își atingă potențialul maxim. În același timp, familiile lor vor găsi sprijin și consiliere, devenind o comunitate unită și puternică.

Să alocăm timp, energie și resurse, ca să oferim un viitor mai bun adulților cu autism, să le dăruim șansa de a se integra armonios în societate și să le reamintim că nu sunt niciodată singuri.

Te invităm să ni te alături în această călătorie plină de sens și să facem împreună Campsul  NIA să devină realitate. Fiecare gest de sprijin contează și va aduce speranța în viețile acestor oameni și ale familiilor lor. Prin implicare și unitate, vom construi un viitor mai luminos pentru toți cei care au nevoie de ajutorul nostru.

𝐑𝐞𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜ț𝐢𝐨𝐧ează 𝟐𝟎% 𝐝𝐢𝐧 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 către Asociația NIA Neurodiversity Academy ori prin sponsorizări directe in contul Asociației: RO30INGB0000999913190722.

Veți sprijini astfel construirea acestui cămin pentru zeci, sute de suflete.

Găsiți formularul aici: https://hopefromnia.com/sponsorizeaza-20/

Fii tu cel care decide destinația celor 20% din impozitul pe profit sau, după caz, 3,5% din impozitul anual datorat.

Sponsorizează direct: https://hopefromnia.com/donatii/

Te invitam să ne calci pragul, și să simți bucuria lor când totul va fi gata.
Urmărește progresul Campusului NIA și pe paginile noastre de LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/nia-neurodiversity-academy/) și Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *