| Campusul NIA

Astăzi vă prezentăm un alt membru deosebit de important al Board-ului Onorific NIA Neurodiversity Academy – Dl. Dan Manolescu – Partener Taxe la Soter & Partners, o companie prestigioasă din Romania care asigură consultanță integrată – contabilitate, fiscalitate, audit și alte servicii financiare.
Cu o vastă experiență și deosebite competențe profesionale în domeniul fiscal, Dl. Dan Manolescu este Doctor în Economie (titlu acordat de A.S.E. București) și absolvent al Facultății de Drept a Universității din Craiova.
Din 2007 este Consultant Fiscal, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, unde în prezent deține funcția de Președinte, iar din 2008 este și Auditor Financiar.
În ianuarie 2013 a fost numit Secretar de Stat în cadrul Ministerului Finanțelor Publice unde a coordonat procesul de rescriere a Codului Fiscal și a Codului de Procedura Fiscală care au intrat în vigoare începând cu anul 2016.
Dl. Dan Manolescu a ocupat diverse poziții în structurile de conducere a unor instituții financiare cum ar fi: membru al CA al CEC Bank SA în 2015-2016, membru al CA al FNGCIMM SA în 2013-2015, iar în aprilie 2016 a fost ales membru în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom SA. În 2016 a primit titlul de Eisenhower Fellow.
Suntem bucuroși si plini de recunoștința că ne susține prin bogata experiență și expertiza profesională în proiectul Campus NIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *