| Campusul NIA

Dorim să începem acest mesaj exprimându-ne gratitudinea sinceră și respectul profund față de următorul membru al Board-ului Onorific NIA Neurodiversity Academy – E.S. domnul Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România.
În fiecare mișcare pentru schimbare și dezvoltare, există lideri cu o viziune clară și un angajament neclintit. În cadrul Asociației noastre, E.S. dl Ambasador Reuven Azar s-a alăturat misiunii noastre de a schimba viitorul adolescenților si adulților cu autism sever, venind cu experiența și expertiza Statului Israel, renumit ca exemplu de bune practici, suport si inovație aduse inclusiv în zona serviciilor sociale si în beneficiul persoanelor cu dizabilități sau care au nevoie de sprijin și suport susținut.
Grija față de cei dragi nu are frontiere , iar noi, Asociația NIA Neurodiversity Academy prin care se derulează proiectul Campusul NIA ne-am luat angajamentul din prima clipă pentru un proiect în care vom încorpora sau ne vom inspira din modele implementate, de succes .
Mesajul pe care ni l-a transmis E.S dl Reuven Azar ne-a bucurat enorm și suntem încrezători că sprijinul și experiența Excelenței Sale reprezintă un ajutor neprețuit, pentru care suntem profund recunoscători.
„Sunt deosebit de onorat să mă alătur eforturilor comunității NIA de a iniția un proiect cu totul special, în premieră în România: construirea unei comunități rezidențiale și de ateliere protejate pentru adolescenții și adulții cu autism sever.
Statul Israel este renumit pentru dezvoltarea unor astfel de comunități rezidențiale și ateliere protejate în întreaga țară. Am avut privilegiul să intermediez legătura între Asociația NIA și instituții din Israel care pot asigura, prin expertiza pe care o dețin, implementarea cu succes a unor programe care să vină în sprijinul acestei comunități vulnerabile.
Felicit întreaga echipă a Asociației NIA pentru această inițiativă remarcabilă menită să aducă un strop de speranță persoanelor cu autism sever și familiilor acestora care, în prezent, sunt lipsite de o infrastructură adecvată.” (E.S. domnul Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel în România).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *