| Campusul NIA

Noi, părinții adolescenților și adulților cu autism, suntem mereu în prima linie a unei bătălii silențioase și continue. Suntem nevăzuți de multe ori, dar luptăm zi de zi pentru binele copiilor noștri. Fiecare dintre noi avem o poveste, pe care numai noi o știm.

Campania „Părinții de la Marginea Lumii” a fost lansată de Asociația NIA Neurodiversity Academy, având un scop deosebit de important: să aducă în prim-plan poveștile și trăirile noastre reale, ale părinților sau aparținătorilor adolescenților și adulților cu autism.
A vorbi despre ceea ce trăim și simțim este primul pas spre a putea schimba sau a clădi ceva. Ne dorim un mediu sigur pentru copiii noștri, pentru cei dragi nouă, iar Campusul NIA va fi acest loc sigur, cu grijă și dragoste pentru adulții și adolescenții cu autism.
Vă suntem recunoscători celor care v-ați deschis deja inima fața de noi și care priviți cu încredere la ziua în care Campusul NIA va prinde viață. Fiecare poveste de sacrificiu, de iubire necondiționată, de obstacole depășite sau de realizări obținute în casă cu autismul va însemna o cărămidă la clădirea viitorului, inclusiv a Campusului NIA. Toate acestea vor contribui la o mult mai bună înțelegere a autismului și la conștientizarea nevoii majore de sprijin pentru toți cei puternic afectați astăzi sau mâine.
Vă invităm să împărtășiți din ceea ce trăiți și simțiți în fiecare zi ca părinte, frate, sora, aparținător al unei persoane cu autism. Veți contribui astfel la construirea unui viitor mult mai bun pentru ei, pentru toți ceilalți din familie, pentru societate.
Construiți viată prin povești de viață !
Vă așteptăm cu mare drag alături de noi, în campania de conștientizare a situației adulților și adolescenților cu autism „Părinții de la marginea lumii”. Pentru aceasta, te invităm să te înscrii și pe grupul de facebook „Adolescenți cu autism : ce urmează ?” care va funcționa ca un un grup privat, exclusiv pentru noi, părinții sau aparținătorii adulților și adolescenților cu autism.
Accesați pagina de Facebook Hope from NIA și alăturați-vă Grupului „Adolescenți cu Autism – ce urmeaza?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *