| Campusul NIA

Mama unui adolescent cu autism sever, Președinte și Fondator al Asociației, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al unei companii farmaceutice, cred în umanitate, empatie, diversitate, incluziune și când toate acestea sunt dublate de educație, principii și gânduri bune pentru cei din jur ne vor face să simțim adevărata dimensiune a cuvântului OM.
Crez: Sunt convinsă că fiecare individ, indiferent de abilitățile sale, merită oportunități egale și sprijin adecvat pentru a-și atinge potențialul maxim. Prin experiența mea ca mamă, dar si cel din industrie și angajamentul față de comunitate, am înțeles nevoia stringentă de servicii specializate pentru persoanele cu autism și familiile lor.

Viața ne oferă provocări, mai mari sau mai mici. Depinde de noi dacă renunțăm sau ne luptăm cu acestea pentru a deveni mai buni, mai puternici, mai empatici și mai folositori. Pentru mine provocările au devenit sursă de inspirație și imboldul de care aveam nevoie pentru a merge înainte, pentru a evolua profesional și personal și pentru a-i putea ajuta pe cei dragi.

Mediul modest și curat, principiile solide cu care am fost crescută m-au impulsionat, încurajat și ambiționat. Facultatea absolvită (ASE), MBA-ul si alte cursuri de specialitate efectuate, oamenii întâlniți si care m-au inspirat dar și provocările, mi-au creionat și conturat o carieră profesională și m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi.

De-a lungul timpului, am avut diverse responsabilități , mai ales în industria farmaceutică dar și in alte industrii. Să lucrez pentru așa de mult timp într-un domeniu in care sănătatea oamenilor este obiectivul principal, in companii care impun standarde ridicate in ceea ce privește conduita de zi cu zi, în același timp să fiu înconjurată de oameni valoroși, au fost pentru mine ingredientele de care aveam nevoie pentru a-mi proteja și amplifica rezervele de ambiție, energie și optimism.

Am învățat in timp că iubirea de mamă îți dă puteri nebănuite, că percepția și lipsa de înțelegere sau acceptare a celor din jur pentru orice este atipic pot deveni arme distructive pentru cei aflați în suferință și familiile acestora și că nu trebuie să cedezi inevitabilului „Nu se poate” în societatea noastră.

Cred în umanitate, empatie, diversitate, incluziune și când toate acestea sunt dublate de educație, principii și gânduri bune pentru cei din jur ne vor face să simțim adevărata dimensiune a cuvântului OM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *